Epson Expression Home Xp-235 (All-in-one Device, Inkjet Printer, Scanner, USB)

Multifunctionele Printer Epson, Expression, Inkjet, Printer, Scanner, USB

Epson Expression Home Xp-235 (All-in-one Device, Inkjet Printer, Scanner, USB)
Linux compatibiliteit:
1 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 1 beoordeling)Linux compatibiliteit

The Epson Expression Home Xp-235 is a AiO printer with USB ID 04b8:0899

Bus 001 Device 003: ID 04b8:0899 Seiko Epson Corp.

It is automatically recognized by the Linux kernel:

usb 1-1.4: new high-speed USB device number 3 using ehci-pci
usb 1-1.4: New USB device found, idVendor=04b8, idProduct=0899
usb 1-1.4: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
usb 1-1.4: Product: EPSON WF-3540 Series
usb 1-1.4: Manufacturer: EPSON
usb 1-1.4: SerialNumber: 51583559xxxxxxxxxx

Under Ubuntu the printer driver can be installed via

sudo apt-get install printer-driver-escpr

For other distribution a Linux driver for the Xp-235 can be found at http://download.ebz.epson.net/dsc/search/01/search/searchModuleFromResult. Search for “XP-235″ at this page and download the Linux package corresponding to your distribution.


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (1 resultaat)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
Linux Mint 18 Sarah 4.4.0-21-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 19/08/2016

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...