HP DeskJet 920c (Inkjet Printer, Color, USB)

Printer HP, Inkjet, Printer, USB

HP DeskJet 920c (Inkjet Printer, Color, USB)
Linux compatibiliteit:
1 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 1 beoordeling)Linux compatibiliteit

The HP DeskJet 920c is an inkjet printer. The HP DeskJet 920c is fully supported under Linux thanks to the HPLIP drivers provided by HP. At least the version 0.9.5 of the HPLIP drivers is necessary in order to fully support the HP DeskJet 920c. Under Ubuntu the needed drivers can be installed via the apt-get package manager:
sudo apt-get install hplip hpijs hplip-gui
Otherwise, the drivers can be downloaded from HPLIP web site. The downloaded files (eventually after unpacking them) can be installed (as root):
sh hplip-0.9.5.run
Under Ubuntu this step is not necessary (because installation is done by the package management system) and one can immediately skip to the configuration step:
sudo hp-setup

The Hewlett-Packard DeskJet 920c is a USB with USB ID 03f0:1504

Bus 008 Device 002: ID 03f0:1504 Hewlett-Packard DeskJet 920c

It is automatically recognized by the Linux kernel:

usb 8-1: new full-speed USB device number 2 using ohci-pci
usb 8-1: New USB device found, idVendor=03f0, idProduct=1504
usb 8-1: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
usb 8-1: Product: DeskJet 920C
usb 8-1: Manufacturer: Hewlett-Packard
usb 8-1: SerialNumber: HU15xxxxxxxx

Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (1 resultaat)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-31-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 06/08/2016

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...