Brother Industries DCP-J315W (All-In-One, Inkjet, Scanner, Copier, WiFi, USB)

Multifunctionele Printer Multifunctionele Printer, Brother, Copier, Inkjet, Printer, Scanner, USB, Wifi

Brother Industries DCP-J315W (All-In-One, Inkjet, Scanner, Copier, WiFi, USB)
Linux compatibiliteit:
1 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 1 beoordeling)Linux compatibiliteit

The Brother DCP-J315W is a All-In-One inkjet printer with USB ID 04f9:0254

Bus 002 Device 004: ID 04f9:0254 Brother Industries, Ltd DCP-J315W

The AiO printer is automatically recognized:

usb 2-4: new full-speed USB device number 4 using ohci-pci
usb 2-4: New USB device found, idVendor=04f9, idProduct=0254
usb 2-4: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
usb 2-4: Product: DCP-J315W
usb 2-4: Manufacturer: Brother
usb 2-4: SerialNumber: BROB2F3xxxxx
scsi host7: usb-storage 2-4:1.2
usbcore: registered new interface driver usb-storage
scsi 7:0:0:0: Direct-Access     Brother  DCP-J315W        1.00 PQ: 0 ANSI: 2
sd 7:0:0:0: Attached scsi generic sg3 type 0
sd 7:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk

A Linux driver is available at the Brother Homepage for download. The driver can be downloaded as RPM and as DEB file for RedHat and Debian based package management systems, respectively.


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (2 resultaten)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
openSUSE Tumbleweed 4.8.9-1-default De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 04/12/2016
Linux Mint 17.3 Rosa 4.2.0-35-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 22/04/2016

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...