Tandberg 8781-RDX (Tape Drive, USB 3.0)

DVD / CD / HD Cartridge, externe, Tandberg, Tape Drive, USB, USB 3.0

Tandberg 8781-RDX (Tape Drive, USB 3.0)
Linux compatibiliteit:
1 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 51 Beoordeling, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 1 beoordeling)Linux compatibiliteit

The Tandberg 8781-RDX is a Tape Drive which is connected via USB 3.0.

With kernel versions 4.2 or later, simply plug the USB-3.0 cable in the USB port. Warning: the device has a white and blue connection. If only the white port is connected only power is supplied to th drive but the Linux kernel will not see the hardware until the blue connection is used (with USB 3.0).

Insert a cartridge (which is a sort of hard disk) and then format it as hard disk and simply backup your data. The speed of the device is good: between 100 and 150 MB/s.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...