HP Deskjet 1110 (Inkjet Printer, USB, 4800 x 1200 dpi)

Printer HP, Inkjet, Printer, USB

HP Deskjet 1110 (Inkjet Printer, USB, 4800 x 1200 dpi)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The HP Deskjet 1110 is an inkjet printer. The HP Deskjet 1110 is fully supported under Linux thanks to the HPLIP drivers provided by HP. At least the version 3.15.7 of the HPLIP drivers is necessary in order to fully support the HP Deskjet 1110. Under Ubuntu the needed drivers can be installed via the apt-get package manager:
sudo apt-get install hplip hpijs hplip-gui
Otherwise, the drivers can be downloaded from HPLIP web site. The downloaded files (eventually after unpacking them) can be installed (as root):
sh hplip-3.15.7.run
Under Ubuntu this step is not necessary (because installation is done by the package management system) and one can immediately skip to the configuration step:
sudo hp-setup

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...