Canon PIXMA MG7120 (All-In-One Printer, Color, Photo, WiFi, USB)

Multifunctionele Printer Multifunctionele Printer, Canon, Pixma, USB, Wifi

Canon PIXMA MG7120 (All-In-One Printer, Color, Photo, WiFi, USB)
Linux compatibiliteit:
3 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 3 beoordelingen)Linux compatibiliteit

I attached it with a USB cable (not included). My Ubuntu 14.04 LTS automatically detected the printer and added it. I didn’t have to do any configuration. The test page printed the first time. The colors seemed a little dark.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...