ASUS Xonar D-KARA (Sound Card, PCI, Karaoke, 106 dB, Low-Profile)

Multimedia Asus, low profile, PCI, Xonar

ASUS Xonar D-KARA (Sound Card, PCI, Karaoke, 106 dB, Low-Profile)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)

Prijs: EUR 44,98 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nlLinux compatibiliteit

The Asus Xonar D-Kara is currently not supported under Linux. The PCI card bases on the CMI8786 chipset, which is supported for other cards, but has not yet been successfully used with the Xonar D-KARA (see ALSA driver overview).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...