Epson AcuLaser C1700 (Color Laser Printer, USB 2.0)

Laserprinter Color Laser Printer, Epson, Laserprinter, USB

Epson AcuLaser C1700 (Color Laser Printer, USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 5
  ( 3 big 2 beoordelingen)

Prijs: EUR 122,00 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 7,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nlLinux compatibiliteit

The Epson AcuLaser C1700 is a LED color laser printer, which can be connected via USB. This printer uses the protocol HBPL in version 1. This protocol version is not automatically supported by Linux. However, there is a patchted version of the HBPL v2 Treibers under the name foo2hbpl1 available at http://cybercom.net/~dcoffin/hbpl/ for download which adds HBPL v1 support to the driver. With the help of this driver it is possible to print under Linux (e.g., under Ubuntu 13.10) on the Epson AcuLaser C1700.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...