Samsung Google Nexus 10 (32GB, Ubuntu Touch)

Tablets Samsung, Tablet, Ubuntu Touch

Samsung Google Nexus 10 (32GB, Ubuntu Touch)
Linux compatibiliteit:
3 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 3 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

It is possible to install and test the developer version of Ubuntu Touch on the Nexus 10. Please be warned that this is still an early developer version of the software and that not all functions are implemented yet.

In order to install Ubuntu Touch on the Nexus 10 the system, which is installed by default, has to be replaced. Therefore, the installation of the Ubuntu Touch software is carried out under ones own responsibility and is not supported by the manufacturer of the Nexus 10.

To install Ubuntu Touch on the Nexus 10 on needs the two Zip files ARMHF and Manta.

Both files have to be copied to the internal memory of the Nexus 10. After a reboot of the tablet into the “Custom Recovery” modus files and cache have to be deleted. Afterwards, the two files Manta and ARMHF have to be installed (in this order).

After a restart the Ubuntu Touch surface is shown on the tablet.

A detailed overview of the abilited of Ubuntu Touch can be found at http://www.androidnext.de/schwerpunkt/ubuntu-phone-erster-eindruck-der-entwicklerversion/ (in German).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...