Lenovo N5902A (Wireless, Mini Keyboard)

I/O Toetsenbord, Lenovo, draadloze

Lenovo N5902A (Wireless, Mini Keyboard)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Lenovo N5902A is fully supported by Linux (at least since Ubuntu 10.10).

It can happen that the contact with the touch filed of the keyboard is interpreted by the N5902A as a scrolling gesture, if one tries to grab the wireless keyboard. To suppress such behaviour the following command can be used

xinput set-button-map 8 1 2 3 0 0

to deactivate the middle mouse button.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...