Apple Magic Mouse (Laser Mouse, Wireless, Bluetooth)

I/O Apple, Bluetooth, Laser, Muis

Apple Magic Mouse (Laser Mouse, Wireless, Bluetooth)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Apple Magic Mouse is supported by Linux since kernel version 2.6.34 (e.g. since Ubuntu 10.04). The mouse communicates with the PC via Bluetooth, i.e. Bluetooth services have to be activated in Linux.

The mouse uses the kernel module hid_magicmouse. This module is automatically loaded during start up of the Linux system:

hid_magicmouse     1234 0
hid          56789 3 hid_magicmouse,hidp,usbhid

The Pin ’0000′ has to be entered to pair the Linux systems with the Magic Mouse.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...