Terratec G3 (USB 2.0)

Multimedia Grabber, TerraTec, USB, Video

Terratec G3 (USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Terratec G3 USB box has the USB ID 0CCD:10A7. According to the Linux driver overview of Terratec there is no Linux support for the device.

However, since June 2011 the device is recognized by the Linux-Kernel (see kernel patch). If the functions of the Terratec G3 are also supported under Linux is currently unknown (please share your experiences in the comment section of this page).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...