TBS 5220 (USB, DVB-T2, DVB-T, DVB-C, HDTV)

Multimedia DVB-C, DVB-T, DVB-T2, HDTV, Multimedia, TBS, USB

TBS 5220 (USB, DVB-T2, DVB-T, DVB-C, HDTV)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The TBS 5520 is a USB stick with DVB-T2, DVB-T and DVB-C tuner. Until now only limited information is available regarding the Linux compatibility of the Stick. Linux drivers can be downloaded from the TBS homepage at http://www.tbsdtv.com/download/#tbs5220.

If you use the TBS 5520 under Linux please share your experiences with other Linux users in the comment section of this page.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...