PCTV FlashStick nano 282e (USB, DVB-T)

Multimedia DVB-T, Multimedia, PCTV, TV, USB

PCTV FlashStick nano 282e (USB, DVB-T)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

Only limited information is available to the Linux compatibility of the PCTV FlashStick nano 282e. The stick has the USB-ID 2304:0248. The DVB-T tuner on the stick is supported since Kernel version 2.6.26 according to LinuxTV.org. The firmware file dvb-usb-dib0700-1.20.fw has to be available in the directory /lib/firmware for the operation of the stick.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...