Genius iSlim 1300 V2 (Webcam, 1.3 Megapixel, USB 2.0)

Multimedia Genius, USB, Webcam

Genius iSlim 1300 V2 (Webcam, 1.3 Megapixel, USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 5
  ( 2 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The USB webcam iSlim 1300 V2 from Genius has the USB ID 0458:7071. The camera is partly supported by the Linux kernel modul uvcvideo depending on the kernel version. E.g. the camer works flawlessly under openSUSE 11.2, but has shows a regression bug on other kernel versions (e.g. 2.6.39). Due to this bug only a black picture is provided by the camer (e.g. under Linux Mint 12 or Ubuntu 11.10). Therefore, for these distributions or kernel versions it is not recommended to use this webcam under Linux.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...