Terratec Grabster AV 400 (USB, Video editing)

Multimedia TerraTec, TV, USB, Video

Terratec Grabster AV 400 (USB, Video editing)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Terratec Grabster AV400 is connected per USB and has the USB ID 0ccd:0039

Bus 007 Device 009: ID 0ccd:0039 TerraTec Electronic GmbH Grabster AV 400

The card has to be distinguished from the ExpressCard version which has nearly the same name except for the addition “mobile”.

The USB version is fully supported by the Linux kernel at least since version 2.6.39. The Grabster AV 400 needs the firmware files v4l-cx2341x-enc.fw, v4l-cx25840.fw, and v4l-pvrusb2-24xxx-01.fw located in the folder /lib/firmware/. These files can be found at http://dl.ivtvdriver.org/ivtv/firmware/ and copied to /lib/firmware/, if not already included in the Linux distribution.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...