Veho VMS-001 Discovery (Digital Microscope, USB)

Misc Microscoop, USB, Veho, Webcam

Veho VMS-001 Discovery (Digital Microscope, USB)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,5 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,5 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,5 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,5 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,5 van de maximale 5
  ( 4.5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The digital microscope Veho VMS-001 Discovery is connected to the Linux PC per USB and has the USB ID 0c45:62e0

Bus 002 Device 004: ID 0c45:62e0 Microdia

The microscope has 8 LEDs for illumination and according to its packaging a maximal resolution of 2 Megapixel (1600×1280 Pixel). It is supported under Linux since at least Ubuntu 11.10 (i.e. Linux kernel 2.6.27) by the Linux module uvcvideo. However, the maximal resolution that is supported by uvcvideo under Linux is limited to 640×480 pixel.

Pictures and information regarding the usage of the Veho VMS-001 Discovery under Linux.


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (1 resultaat)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
blackPanther OS v16.2SE (Silent Killer) 4.9.20-desktop-pae-1bP - 17/08/2017

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...