Logitech T650 (Wireless, Touchpad, USB)

I/O Logitech, Touchpad, USB

Logitech T650 (Wireless, Touchpad, USB)
Linux compatibiliteit:
4 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 5
  ( 1.5 big 4 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Logitech T650 Touchpad can be used under Linux, but not all gestures are currently recognized.

Gestures like two-finger scrolling and forward/backward are supported in the web browser. However, most of the gestures that are supported under Windows are not recognized by the X-server and are not available to xev. Hence, these gestures can not be configured under Linux, i.e., the “Pinch-to-Zoom” gesture with more than two fingers is not working, as well as the very basic gesture “Tab-to-Click” is nor recognized.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...