Epson Perfection V500 Photo Scanner

Scanner Epson, Foto, Scanner, USB

Epson Perfection V500 Photo Scanner
Linux compatibiliteit:
4 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 5
  ( 3.5 big 4 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Epson Perfection V500 (model identification B11B189032) is a USB scanner with the maximal resolution of 6400dpi and the USB ID 04b8:0130:

Bus 001 Device 008: ID 04b8:0130 Seiko Epson Corp. Perfection V500 (GT-X770)

The scanner is fully supported by Linux and can also be used together with SANE.

To access the Epson Perfection V500 under Linux the Linux scanner drivers have to be downloaded from the Epson homepage heruntergeladen werden. The files install the scan program iScan and also includes the plugin file iscan-plugin-gt-x770, which enables to use the scanner with SANE, the XSANE GUI and from the command line.

The following packages are needed:

iscan
iscan-data
iscan-plugin-gt-x770

The scanner will be identified in the following way, if these files are installed:

found USB scanner (vendor=0x04b8 [EPSON], product=0x0130 [EPSON Scanner]) at libusb:002:002

The scanner can also be used with the generic SANE driver, but will support only a limited set of features in this case. Alternatively, the scanner can also be used with the commercially available drivers of VueScan.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...