Epson Perfection V37 Scanner (4800dpi, USB 2.0)

Scanner Epson, Scanner, USB

Epson Perfection V37 Scanner (4800dpi, USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Prijs: EUR 82,98 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nl

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Epson Perfection V37 Photo Scanner (model identification B11B207302) is a USB scanner with the maximal resolution of 4800dpi and the USB ID 04b8:014a. The scanner is fully supported by Linux and can also be used together with SANE.

To access the Epson Perfection V37 under Linux the corresponding iScan Linux scanner drivers have to be downloaded from Epson. These can be found by searching for “V37″ on the Epson Homepage. The files install the scan program iScan and also include the plugin file iscan-plugin-perfection-v370, which enables to use the scanner with SANE, the XSANE GUI and from the command line.

The following packages are needed to access the Epson Perfection V37 under Linux:

iscan
iscan-data
iscan-plugin-perfection-v370

Alternatively, the commercially available Linux drivers of VueScan can be used to access the scanner.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...