Epson WorkForce WF-2540WF All-in-One Printer (Scanner, Copier, Fax, Printer, WiFi, Ethernet)

Multifunctionele Printer Multifunctionele Printer, Epson, Ethernet, USB, Wifi, Workforce

Epson WorkForce WF-2540WF All-in-One Printer (Scanner, Copier, Fax, Printer, WiFi, Ethernet)
Linux compatibiliteit:
4 Beoordelingen, gemiddelde: 3,8 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,8 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,8 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,8 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 3,8 van de maximale 5
  ( 3.8 big 4 beoordelingen)

Prijs: EUR 89,46 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nlLinux compatibiliteit

The printing unit of the Epson Workforce WF-2540 is fully supported by the OpenPrinting drivers up to a resolution of 5760×1440 dpi. It is recommended to use the driver epson-201211w, which is available in a 32bit and 64bit version as RPM and DEB file for download at OpenPrinting.

Until now, the scanner is not listed as supported device by XSane, but it can be used with the iscan drivers developed by Epson. At http://download.ebz.epson.net/dsc/search/01/search/?OSC=LX one has to search for the Linux driver of the WF-2540 and download it.

Furthermore, the scanner of the Epson Workforce WF-2540 can also with the commercial program VueScan which is available for Linux.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...