LogiLink PS0005B Printserver (LAN, WiFi, USB 2.0)

Printer LAN, Logilink, Printserver, USB, Wifi

LogiLink PS0005B Printserver (LAN, WiFi, USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The LogiLink PS0005B printserver can be used to connect USB printer to the Ethernet of WiFi network. The default IP address of the PS0005B is set to 192.168.2.2. It might be necessary to change this IP address to access the device in the LAN.

Printers connected to the LogiLink PS0005B can be accessed via CUPS. To configure CUPS the following IP has to be accessed on the PC


http://localhost:631

in the web browser. The option “Add new printer” has to be selected and the protocol “AppSocket/HP JetDirect” has to be chosen. Afterwards, the printer can be accessed by the address

socket://<IP-Adresse>/IP:9100

The connected printer model can be configured in CUPS afterwards.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...