Epson WorkForce WF-2510WF All-in-One (Scanner, Copier, Printer, Fax, WiFi)

Multifunctionele Printer Multifunctionele Printer, Epson, Scanner, USB, Wifi, Workforce

Epson WorkForce WF-2510WF All-in-One (Scanner, Copier, Printer, Fax, WiFi)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Prijs: EUR 72,96 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nlLinux compatibiliteit

The Epson Workforce WF-2510 has the USB ID 04b8:08a5. The printer is fully supported by the Linux OpenPrinting drivers up to a resolution of 5760×1440 dpi. It is recommended to use the epson-201211w driver, which is available as 32bit and 64bit version in RPM and DEB file format.

The scanner is currently not supported by XSane, but can be used with the iscan drivers provided by Epson. This driver can be found at http://download.ebz.epson.net/dsc/search/01/search/?OSC=LX. At this page the Linux scanner drivers for the WF-2510 have to be searched and downloaded.

Alternatively, the Epson Workforce WF-2510 can be used with the proprietary VueScan Linux driver with additional costs.


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (1 resultaat)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
blackPanther OS v16.2SE (Silent Killer) 4.7.0-desktop-1bP - 20/09/2017

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...