Samsung ML-1675 Laser Printer (1200x1200dpi, USB 2.0)

Laserprinter Laserprinter, Printer, Samsung, USB

Samsung ML-1675 Laser Printer (1200x1200dpi, USB 2.0)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Samsung Laser Printer ML-1675 is automatically recognized and supported since Ubuntu 12.04.

If in other distributions the printer is not recognized automatically, he is supported by the “Linux Unified Driver” that is provided by Samsung at http://www.samsung.com/uk/support/model/ML-1675/SEE-downloads for download.

After unpacking the downloaded file, the driver gets installed by

cd cdroot/
sudo ./autorun

The installation of the “Linux Unified Drivers” is described in detail at: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=341621


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...