LogiLink 7.1 Dolby USB Sound Box UA0099

Multimedia 7.1 Surround Sound, Logilink, SPDIF, USB

LogiLink 7.1 Dolby USB Sound Box UA0099
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The LogiLink 7.1 Dolby USB Sound Box also known under the product ID UA0099 is connected with USB to the PC. The external box has 7.1 surround sound connections as well as S/PDIF optical in- and output.

The Sound Box is supported by Linux (e.g. with Ubuntu 10.10), however, the volume control of the S/PDIF in- and output is currently only possible via Alsa and not via Pulseaudio.

Hardware specification can be found at: http://www.logilink.eu/showproduct/UA0099.htm


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...