Hauppauge HVR-3300 WinTV (DVB-T, DVB-S, Analog, PCIe)

Multimedia Analog TV, DVB-S, DVB-T, Hauppauge, PCIe

Hauppauge HVR-3300 WinTV (DVB-T, DVB-S, Analog, PCIe)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Hauppauge HVR-3300 is a TV card for the PCI-Express slot and supports DVB-T, DVB-S, and analog TV processing. The card uses for all three cases demodulator chipsets that currently are not supported by Linux. Therefore, the card can not be used under Linux.

The card is shown by the kernel with the following information:

01:00.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23887/8 PCIe Broadcast Audio and Video Decoder with 3D Comb (rev 04)
        Subsystem: Hauppauge computer works Inc. Device 53f1

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...