Hauppauge Colossus (PCIe)

Multimedia Hauppauge, HDMI, PCIe, TV

Hauppauge Colossus (PCIe)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Hauppauge Colossus is a video editing card for the PCI-Express slot. The card support among other things the recording of HDMI signals.

Until now no Linux driver is available for this card, hence no functionality of the card can be accessed by Linux. Alternatively it is suggested to use the model Hauppauge HD-PVR instead, which provides the same functionality but is connected via USB.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...