ASUS Xonar Essence ST (Soundcard- PCI

Multimedia Asus, Multimedia, PCI, Geluidskaart, Xonar

ASUS Xonar Essence ST (Soundcard- PCI
Linux compatibiliteit:
5 Beoordelingen, gemiddelde: 4,8 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 4,8 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 4,8 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 4,8 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 4,8 van de maximale 5
  ( 4.8 big 5 beoordelingen)

Prijs: EUR 151,98 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 7,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nlLinux compatibiliteit

The Asus Xonar Essence ST is a PCI sound card based on the AV100 chipset. The card is fully supported since Linux kernel 2.6.33 or ALSA 1.0.22:

01:06.0 Multimedia audio controller [0401]: C-Media Electronics Inc CMI8788 [Oxygen HD Audio] [13f6:8788]
	Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Virtuoso 100 (Xonar ST) [1043:835d]
	Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 17
	I/O ports at c800 [size=256]
	Capabilities: [c0] Power Management version 2

The card is controlled by the virtuoso kernel module.


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (2 resultaten)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
Debian GNU/Linux unstable (sid) 4.5.0-2-amd64 De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 17/05/2016
Ubuntu 14.04.1 LTS 3.13.0-34-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 25/01/2015

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...