Sedna SE-PCIE-PCI-01 (Adapter, PCI-e to PCI)

I/O Adapter, PCI, PCIe, Sedna

Sedna SE-PCIE-PCI-01 (Adapter, PCI-e to PCI)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The Sedna card SE-PCIE-PCI-01 provides an adapter to transform a PCI-Express socket (standard 1.0) into a PCI socket (standard 2.3). The card is supported by Linux out-of-the-box without the need for configuration of any drivers or kernel modules.

Manufacturer: http://www.sednacomputer.com/products/se-pcie-pci-01.html


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...