Logitech K400 (Keyboard, Wireless, Touchpad)

I/O IO, Toetsenbord, Logitech, Muis, Multitouch, Touchpad, USB, draadloze

Logitech K400 (Keyboard, Wireless, Touchpad)
Linux compatibiliteit:
7 Beoordelingen, gemiddelde: 4,6 van de maximale 57 Beoordelingen, gemiddelde: 4,6 van de maximale 57 Beoordelingen, gemiddelde: 4,6 van de maximale 57 Beoordelingen, gemiddelde: 4,6 van de maximale 57 Beoordelingen, gemiddelde: 4,6 van de maximale 5
  ( 4.6 big 7 beoordelingen)

Categorie:


Linux compatibiliteit

The wireless keyboard “Logitech K400″ with integrated touchpad is supported by Linux. The communication between keyboard an PC uses the standard Logitech Unifying Receiver, which is recognized by the Linux kernel (e.g. since Ubuntu 10.10) in the following way:

Bus 003 Device 002: ID 046d:c52b Logitech, Inc. Unifying Receiver

Multitouch gestures like “Two-Finger-Scroll” as well as the media hot keys (volume control, mute) are supported without further configuration since Ubuntu 10.10.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...