Brother HL-2135W Laser Printer (2400×600 dpi, WiFi, USB 2.0, Monochrome)

Laserprinter Brother, Laserprinter, Printer, USB, Wifi

Brother HL-2135W Laser Printer (2400×600 dpi, WiFi, USB 2.0, Monochrome)
Linux compatibiliteit:
3 Beoordelingen, gemiddelde: 4,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 4,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 4,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 4,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 4,3 van de maximale 5
  ( 4.3 big 3 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Brother HL-2135W has an integrated IEEE802.11b/g WiFi PrintServer which supports CUPS and LPD/LPRng and therefore is fully supported by Linux.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...