Epson Stylus Office BX535WD All-in-One

Multifunctionele Printer Multifunctionele Printer, Epson, Office, Printer, Scanner, Stylus

Epson Stylus Office BX535WD All-in-One
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The All-in-One printer Epson Stylus Office BX535WD is supported by Linux. Printer drivers for this model should already be included by the latest Linux distributions. If not, the driver can be found at http://avasys.jp/eng/linux_driver/download/lsb/epson-inkjet/escp/. The manual describing the Linux installation is available at http://avasys.jp/eng/linux_driver/download/lsb/epson-inkjet/escp/UsersManual.en.html.

The integrated scanner is fully supported by SANE since December 2011.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...