Logitech C600 Webcam

Multimedia Logitech, USB, Webcam

Logitech C600 Webcam
Linux compatibiliteit:
4 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 4 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Logitech webcam C600 HD provides pictures in 720p by the integrierted 2 megapixel sensor and is connected by USB 2.0. The webcam has the USB device ID 046d:0826 and is fully supported by Linux thanks to the UVC driver. The C600 is recognized automatically after pluggin in an is system wide available as Video4Linux 2 (V4L2) device.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...