Hauppauge WinTV HVR-1100 TV (DVB-T, Analog TV)

Multimedia DVB-C, DVB-T, Hauppauge, PCI, TV

Hauppauge WinTV HVR-1100 TV (DVB-T, Analog TV)
Linux compatibiliteit:
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The Hauppauge WinTV-HVR-1100 PCI card is equipped with a analog and with a DVB-T tuner. There are several version of this card with the model numbers 94xxx, 67019 and 67209. All of the versions are supported by Linux since Ubuntu 11.04.

The models 67019 and 67209 need additional firmware files dvb-fe-tda10046.fw and dvb-fe-tda10048-1.0.fw, respectively. These firmware files can be installed in Ubuntu as part of the package “linux-firmware-nonfree”.

If you use this card please transmit the information coming from dmesg and lspci in the comments section.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...