LogiLink Fast Ethernet Printserver Parallel Port (PS0001)

Printer Netwerk, Printer, Printserver

LogiLink Fast Ethernet Printserver Parallel Port (PS0001)
Linux compatibiliteit:
6 Beoordelingen, gemiddelde: 4,7 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 4,7 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 4,7 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 4,7 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 4,7 van de maximale 5
  ( 4.7 big 6 beoordelingen)Linux compatibiliteit

The LogiLink Printserver PS0001 can be used to connect (older) printers with parallel port interface (Centronics socket) to the network in a low priced manner. The print server has 512 kb flash and 2 MB SD RAM and is configured per netzwork (HTTP).

The print server has a Centronics 36 pin plug (male) to connect the device directly on the printer and is equipped with a RJ45 socket as interface to the netzwork (10/100 MBit).

The following protocols are supported: LPR, IPP, RAW printing, Unix Logical Printing, Apple Talk, NetWare, SMB/TCP, NetBeui. Thanks to the LPR protocol the print server can be used by Linux. The IP adress of the device can be configured by DHCP.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 
E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Submitting comment...